Vad innebär en hållbar livsstil?

Untitled(1)När du kommer på att du plötsligt vill vara med och hjälpa till, och verkligen vill gå in för att leva en hållbar livsstil, kommer du kanske att stå inför något helt okänt. Kanske skrämmer det dig lite och du kanske frågar dig vad som kommer att hända och ske med ditt liv. Kommer du att behöva göra dig av med din bil? Blir det så att det kommer att bli väldigt kallt på vintern då du inte kan använda för mycket energi, eller kommer du helt enkelt att få bli vegetarian för att vara den som verkligen passar in i miljöeliten?

Nä, så illa kommer det inte att bli. Här handlar det om att förändra ditt liv till det bättre och på den vägen även hjälpa till att rädda naturen och miljön samt det framtida livet på vår planet. Hur låter det? Kanske är du helt enkelt inte så rädd för detta längre, eller åtminstone är du modig nog att våga prova. När du väljer att gå in för en hållbar livsstil kommer detta att innebära att du hellre väljer ekologiskt odlade produkter för din kosthållning istället för de besprutade. I framtiden kommer det förmodligen även att bli så att dessa blir billigare än de som är sämre för naturen.

Sedan kommer du att gå in för att spara energi. Det gör du genom att köpa produkter och lampor som drar mindre el än de du tidigare har haft. När det gäller lampor kommer du att med dagens moderna led-lampor även att få ett bättre ljus och en lampa som håller längre. Du kommer därigenom betala mindre, och vem vill inte sänka summan på sin elräkning? Helt enkelt får du ett bättre liv, blir friskare och samtidigt hjälper jorden på fötterna igen. Nu vill du säkert vara med på detta!