Om oss

Vi som skapat denna sida på nätet är verkligen intresserade av hur det ska gå till att få Sverige och resten av världen att leva en hållbar livsstil. Detta är det nu mycket tal om i vårt land och därför tänkte vi att vad kan då inte vara bättre än att släppa lite värdefull information om detta på nätet? Här kan du som besöker oss läsa om allt som berör detta ämne. Du kan läsa artiklar skrivna av oss, samtidigt som du kan ta del av poster och information skrivna av andra. Detta gör att du får en vidsynthet inom ämnet att leva en hållbar livsstil som inte bara ses ur ett perspektiv.

När det handlar om att leva en hållbar livsstil gäller det helt enkelt frågan om vi verkligen vill bevara den planet som vi lever och arbetar på. Ännu finns det inga andra planeter vi kan leva på med samma förutsättningar som på jorden, och bara detta är något som gör att alla måste ta detta ämne på största allvar. Det är just det som vi här på denna sida enkelt vill informera om och verkligen få alla som läser att förstå. Först när alla förstår hur viktigt detta är, kan det ske en förändring på det högre planet.

När det gäller att leva en hållbar livsstil är inte detta för alla de som är rika och det är heller inte för alla de fattiga eller de som lever på en normal ekonomi. Här handlar det om att det gäller precis alla människor, och att det är något som måste ske innan det är försent. En del säger att det redan är försent, medan andra menar att tiden finns. Hur som helst får du som läser den information som finns på denna sida, bilda din egen uppfattning och verkligen sätta dig in i detta ämne.