Har du hört talas om en hållbar livsstil?

sustainable-life-logo-200Om du är en människa som lever i verkliga livet och omges av all den information och de nyheter som sprids i olika media varje dag, kommer du säker att ha hört om att leva en hållbar livsstil. Om du inte har hört detta har du levt i en grotta hela livet. Eller så är helt enkelt uttrycket främmande för dig och du vet vad det handlar om i alla fall. Att leva en hållbar livsstil handlar om att vara den som väljer och gör rätt för att bevara naturen och miljön på bästa sätt, samtidigt som du också ser till ditt eget välmående och din kondition.

Om du nu inte hade hört just de två orden hållbar livsstil, kommer du nu att förstå att du ändå hade kunskaper om allt detta som ämnet gäller. Detta är något som alla idag borde känna till. Det finns också en annan chans till att du inte vill känna till detta viktiga begrepp som rör livet på hela jorden. Detta är att du helt enkelt inte bryr dig, utan chansar på att detta bara är fantasi och skrämselpropaganda för att rikta alla människor åt ett håll. Det är det inte och det finns massor av information och fakta som talar emot dig.

Om vi nu förutsätter att de flesta människor vet vad det innebär när det talas eller förs en debatt om hållbar livsstil, kommer det säkert att vara så att de även inser vikten av detta. Det innebär att alla människor måste gå samman och klara av detta stora hinder för vårt fortsatta liv på jorden. Om människor i detta skede inte känner till eller vill kännas vid vad hållbar livsstil är, kommer det inte att finnas en chans för ett framtida liv på vår planet. Här är det bara människan som kan rädda och det är även människan som har förstört.