Du ska verkligen tro på en hållbar värld

99e1d446e17f07efdd7ca251c9b57100I vårt samhälle finns det de som tror på saker och sedan finns det de som inte alls tror på allt som händer. Något som ingen kan bortse att tro på är hur det står till med den värld vi alla lever i. Även om många kanske försöker säga att det inte berör dem, så kommer det att vara de som ljuger för sig själva eller inte inser klara fakta när det knackar på dörren. Idag handlar det verkligen att tro på en värld med hållbarhet. Här handlar det om att leva med en hållbar livsstil och alla måste vara med.

Det är heller inte så att det bara gäller grannen utan det gäller dig också. Om du säger nej, kanske grannen gör det också. Sedan följer alla människor i staden och på jorden efter dig. Vad händer då? Det räcker heller inte att bara tro på en värld av hållbarhet och lycka för alla människor på jorden. Du måste delta och vara aktiv för att det verkligen ska ske något som för allt tillbaka i en positiv riktning. Detta innebär ett stort arbete och ett stort ansvar för alla människor på jorden. Frågan är bara om vi kommer att hinna i tid?

Nu vill vi inte få detta att på något sätt låta som en domedagsprofetia, utan här handlar det om att smida medan järnet är varmt. Det kommer definitivt att vara försent när jorden kallnat och allt liv på planeten ser sin sista dag, drar sitt sista andetag och säger adjö. Därför ska du verkligen tro på att det behövs insatser och att det behövs en värld med hållbarhet. Just nu lever vi i en värld med sista förbrukningsdag. Det finns nog ingen som vill att den precis som den gamla korven, eller den sura grädden i kylen ska behöva kasseras.